2014-07-03 1566 瀏覽
今日晏就同朋友到此食下午茶,三點多,要排隊,排左20分鐘左右。我地都係比佢漂亮既裝潢吸引,同見menu既款式好多,亦睇落好好味。價錢大概30尾至50啦。叫左個白汁三文魚意粉同蛋包炒飯,睇相都幾期待架,裡面既裝修都好靚,好有復古既味道。 可惜味道實在係強差人意,淨係影左蛋包飯個樣。呢個飯真係普通得黎淡而冇味咁,好似連鹽都冇落lol 另外個意粉冇影到相,但味道又係勁淡,我同朋友都覺得㕑司係咪五記得落掉味呢?!另外d三文魚竟然係有骨架,食左幾舊都有,第一次食三文魚意粉食到有骨,好可怕!如果小朋友食點算?!同埋佢個名係話焗芝士的,但芝士少到完全五覺得佢落左囉== 我明白下午茶平d, 但五等於質素要下降到咁卦!真係比佢既相同外表扼左。。。。。。 呢次係我第一次試呢間野,我相信都會係最後一次,下午茶既水準差到咁,又冇誠意,佢既晚餐都五會有誠意得去邊吧!而且價錢亦五平。冇下次。。。。。。