喺openrice到見到呢間,見好評都幾多就放佐學黎試下。同我呀媽六點去到,都盡未多人。我呀媽老人家想坐卡位,但個男店員好串咁同我呀媽講話「要坐就要俾四個人錢,你係咪要丫,要我咪開俾你囉!」我呀媽聽到嬲佐勁奈!!不過我地大人有大量,見到d野食黎即刻唔嬲住我地嗌佐梅酒,好清甜,冰冰涼凉,易入口,讚👍 即使平使唔飲酒既都可以試下牛腩,一般般,中中挺挺,唔試都得😑蜆肉鮮甜,讚👍刺身係一份一塊,一開始唔知只叫佐兩份,但刺身都好新鮮,好甜,但刺身冇我至愛既北寄貝,得壽司先有壽司雖然好多款,但創新既創意壽司幾款都麻麻地, 反而建議食返三文魚同北寄貝等傳統既款。 食到一半d梅酒都飲唒,嗌佐熱既清酒,但少飲酒既人士唔建議飲,因為都幾烈同唔易入口炸蝦天婦羅同烤蝦簡直冇得彈👍烤魚反而就冇乜味其他就冇影到,但芝士蠔同芝士帶子都好好味,值得推薦!👍蟹粥都好讚,好真材實料,但略嫌大份佐d。一口和牛,生菜蝦卷同牛油炒帶子都好好食!牛乳布甸同芒果布甸都好好味,牛乳布甸奶味濃郁,甜度適中,好讚👍,但略嫌芒果布甸過水,但味道ok!而人蔘雞湯則唔推薦,因為我只飲到好濃既味精味而服務態度除佐對一開始既男店員有d不滿之外
喺openrice到見到呢間,見好評都幾多就放佐學黎試下。
」我呀媽聽到嬲佐勁奈!!

不過我地大人有大量,見到d野食黎即刻唔嬲住

我地嗌佐梅酒,好清甜,冰冰涼凉,易入口,讚👍
即使平使唔飲酒既都可以試下

牛腩,一般般,中中挺挺,唔試都得😑

蜆肉鮮甜,讚👍

刺身係一份一塊,一開始唔知只叫佐兩份,但刺身都好新鮮,好甜
,但刺身冇我至愛既北寄貝,得壽司先有

炸蝦天婦羅同烤蝦簡直冇得彈
👍

烤魚反而就冇乜味

其他就冇影到,但芝士蠔同芝士帶子都好好味,值得推薦!👍

而服務態度除佐對一開始既男店員有d不滿之外,其他都十分之滿意。d茶飲唒唔使叫都會同我地添,見我地食蟹粥冇碗唔方便唔提都識俾兩個碗我地,我唔小心留佐野未拎盡追住我堤我拎返,今時今日咁既服務態度算好好架喇~

總結黎講,都算物有所值,下次都盡會再黎
2015-11-02