2015-05-21 3881 瀏覽
咁在下落莊既時候成班莊員話想放題做落莊飯 就上網睇下邊間好啦 見到番本好似幾多正評,又成日見佢放條公仔魚係路口 就一行12人踩上去食啦 咁例牌都係架啦,一坐低緊係每樣刺身寫50件先啦 心諗多數唔會比足或者都係漏單架啦,點知佢又比得幾足喎 最搞笑既係果到D侍應都係年輕人 大家一齊有講有笑咁都幾開心 咁講返D刺身先啦 叫做比上不足,比下有餘咁囉 睇圖都可以見到三文魚D紋其實唔係話太靚 不過可以以量取勝 食完呢碟之後可能我地high得制 瘋狂加單,係我地已經飽左既時候又黎多碟上圖咁既size既刺身 不過我地真係食唔落唯有側側膊話黎錯 見到個侍應拎返碟野入廚房之後好似比師傅鬧 真係好對唔住呀><咁我D fd仲叫左D炸野,不過我唔中意食 照影上黎比大家睇下 埋單200蚊左右,叫做算係咁啦 呢到最大特色都係會同你吹水既侍應 搞到有種賓至如歸既感覺
2015-04-17