2014-11-27 3222 瀏覽
好耐好耐冇打過食評啦~又好耐冇食過放題wo!!!所以再次黎到番番番番番本~哈哈!!!今次都係加左升級之選!!!升級之選既北寄貝刺生~~~YUMMY!!!升級既特大日本赤蝦超正呀!!!真係好甜一d都唔腥!!!食幾多次都覺得咁正!!!帶子都好鮮甜!!!松露帶子沙拉~哈哈好鍾意松露果種gas味加上帶子&沙律菜好FRESH呀!!!味付三文魚皮~滑嘟嘟嘅三文魚皮加上醬汁!!!感覺好似平時食開嘅既海蜇差唔多。都幾特別!!!焗蠔更加上沙律醬酸酸甜甜很開胃。賣相都很好!!!炭燒羊架睇個樣已經不得了!!!點知食落出奇咁好味!!!一d都唔會話好so!!!炸物整體都幾好!!!油不多又不肥膩!!!當中個芝士丸子最好咪, 外脆內綿加上芝士香!!!再次食清酒煮蜆依然保持到水準!!!冇沙又多蜆肉!!!酒味有d重!!!最岩我!!!海膽甜蝦壽司係球狀壽司黎嫁!!!海膽與甜蝦味道好鮮甜!!!而且黏軟適中!!!黑松露三文魚壽司 ~原來黑松露果種gas味加上三文魚既味道好夾!!!三色花之戀都幾創新!!!但刺身略為薄D!!!上面既沙律醬同松露亦都令壽司生息不少!!!炸香蕉加朱古力醬好甜,但都幾好味!!!最後當然係食朱古力雪糕為
好耐好耐冇打過食評啦~又好耐冇食過放題wo!!!
所以再次黎到番番番番番本~哈哈!!!
今次都係加左升級之選!!!
升級之選既北寄貝刺生~~~YUMMY!!!
升級既特大日本赤蝦超正呀!!!
味付三文魚皮~滑嘟嘟嘅三文魚皮加上醬汁!!!
感覺好似平時食開嘅既海蜇差唔多。都幾特別!!!
焗蠔更加上沙律醬酸酸甜甜很開胃。賣相都很好!!!
再次食清酒煮蜆依然保持到水準!!!
冇沙又多蜆肉!!!酒味有d重!!!最岩我!!!
三色花之戀都幾創新!!!但刺身略為薄D!!!
上面既沙律醬同松露亦都令壽司生息不少!!!
炸香蕉加朱古力醬好甜,但都幾好味!!!
最後當然係食朱古力雪糕為結尾啦~哈哈!!!
2014-10-29