2015-04-22 3270 瀏覽
Afternoon tea 3點鐘開始我地2點9就到左啦前面有兩pair人等緊排隊等緊原來都等一陣先入得既下次都唔洗咁早利申:本身想食Tiffin(真係好好味)不過Tiffin真係幾貴 同埋都想試下其他見佢而家同緊Candy Crush crossover 所以揀左lion rock 好啦終於入到去安排左餐廳既中間位比我地坐本身訂台個時話坐入面房而家有得坐出面都幾好 光猛D畢竟環境都好重要哈哈 早少少都有好處經過職員介紹後原來除左有Candy Crush Set,仲有個正路(平時都有得叫)無咁多甜野食既(仲平d添)所以都係叫左一個Candy Crush,兩個正路既(sorry,無影到menu相 唔記得左叫咩)杯跟Candy Crush既飲品真係唔得 完全無味跟另外個SET既花茶好飲好多Candy Crush set真係得個甜字同得意囉好彩叫左一個咋甜到好飽比我揀多次我唔會揀Candy Crush因為本身平時供應開個set好食好多第一層個三文魚餅好好味其實成個set都唔錯啊下次可以再食~(但Candy Crush就唔洗啦)
Afternoon tea 3點鐘開始
我地2點9就到左啦
前面有兩pair人等緊排隊等緊
原來都等一陣先入得既
下次都唔洗咁早
利申:本身想食Tiffin(真係好好味)
不過Tiffin真係幾貴 同埋都想試下其他

因為本身平時供應開個set好食好多
第一層個三文魚餅好好味
其實成個set都唔錯啊
下次可以再食~
(但Candy Crush就唔洗啦)
2015-04-18