2015-11-22 5338 瀏覽
19號同男友去左維景食buffet .見食評話有龍蝦,長腳蟹,燕窩蛋撻,仲有鮑魚1隻tim...唔食生野既我,都係算一個唔錯既選擇。由於放工遲,去到已經7點鬆D..見檯檯都有座小山的龍蝦。座底男友就去取左食物先。剛巧出長腳蟹,所以取了幾隻,好鮮甜。之後想取都好難了。好啦…都我出去睇下有咩食啦…行左幾個圈。點解仲未有龍蝦出既,咁見有鮑魚就想取啦。但職員話要有張換領卡先有,咁我返位睇下有冇啦…問職員先知未俾我地。咁我順道問埋,又話有龍蝦食既?點解出面唔見有??職員就話出就會通知我。轉頭就拎左2隻俾我地食住先!服務很好好好彩又俾我取到帶子(見出過1次)很快就冇了。龍蝦見出過1次10隻左右秒間消失埋。係鐵板燒排隊取了幾隻大蝦,多春魚很有BBQ風味,唔錯,但排隊時間較耐,好多人等。另外仲食左件雞 (冇味的),牛仔骨,青口,杏仁魚柳,日式豆腐都OK,但件燒排骨就唔夠熟出面個樣燒焦左好似好正,但切開點解係生架。甜品燕窩牛奶燉蛋,好味。燕窩撻個樣普通食落都普普通通。薯角很脆,好好味。菠蘿大部份都好甜好好食。Haagen Das雪糕味道選擇唔多,得2種。冇哂先fill另一隻味。print埋open ri

。之後想取都好難了。

職員就話出就會通知我。轉頭就拎左2隻俾我地食住先!
服務很好

好好彩又俾我取到帶子
,多春魚很有BBQ風味,唔錯,但排隊時間較耐,好多人等。
出面個樣燒焦左好似好正,但切開點解係生架。

print埋open rice coupon再75折
。算底食