2014-08-13 6362 瀏覽
今次係第二次黎哩度食Buffet,而且係同女朋友一齊黎,好在最後佢都好滿意! 我特別鍾意食刺身,所以哩度既三文魚刺身就絕對唔可以放過! 刺身唔係即場切,但係都好新鮮,唔會有凍格摞出黎陣除。關鍵既point係,D三文魚都係厚切,真係好贊。女朋友平時唔食得生冷野,睇到都冇忍住口XD 除左三文魚刺身之外,海膽刺身都非常贊。除左刺身特別有印象之外,就係冷盤。長腳蟹新鮮之余,仲要肥美甜嫩。 肉質好有口感,而且份量又足,推薦一試!女朋友最愛哩度既甜品,種類多之餘,仲要各有各特色,真系冇得彈。廚師現場即焗,保證鮮甜。 另外哩度仲有Dreyer’s 既雪糕,可惜果日食到太濟,冇胃口食XD環境同食物都屬一流,價格都無係太貴,幾適合二人buffet date。 以後有機會應該都會再去食XD

除左刺身特別有印象之外,就係冷盤。長腳蟹新鮮之余,
仲要肥美甜嫩。 肉質好有口感,而且份量又足,推薦一試!

2014-08-12
紀念日