2015-12-15 788 瀏覽
同男朋友慶祝生日,朋友介紹我唻呢間小店(真係超細間!)佢話夠特色同埋老板好 nice。預約時已經預埋 budget per head,菜單由餐廳發板,我地揀咗 $300。其實咁都好丫,反正我未食過土耳其菜,都唔知咩好食,餐廳 recommend 岩晒我~ 菜單包括燒雞釀飯、燒牛肉串、炸羊肉餃子、乳酪雞、西椒釀飯、沙拉、炸芝士條、土耳其酸菜,好多款式!味道真的不賴!推介羊肉餃子,燒雞,西椒釀飯,呢幾個都係手工菜!睇得出花心思有試誠意的菜式!餃子係店主自己包,羊肉鮮嫩唔羶!燒雞同西椒都係釀咗香草炒飯(唔知係咪同一個炒飯底 ),不過兩個風味各有千秋,我鍾意西椒多d, 男朋鍾意雞,因為佢係食肉獸!r之前講咗我地慶生,餐廳送咗個甜品拼盤,仲可以提字添!好窩心~ 最得意係個 cotton candy, 我叫佢土耳其龍鬚糖!入口即化,食到人心都甜!老板知我地係朋友介紹唻,仲送我地土耳其咖啡添!

2015-12-06
生日