德福閣

Stanford Café
2015-11-17 5953 瀏覽
一去到,見到放在食物區的食物種類~咁少既?唔好話海鮮,就連熟食、甜品都小得可憐。開波第一時間緊係去拎生豪、三文魚食啦。X! 生豪腥的,仲要有回甘苦味。食左兩隻冇食了。X! 三文魚,淡味的。食左幾塊冇食了。唯有試下其他食物啦。X! 凍蝦,肉質霉散的。X! 青口,硬硬的,一陣雪味。海鮮唔得,食下熟食啦,都冇咩選擇。X! 星洲炒米,好碎~仲差過茶餐廳。飲品,見到有蘋果汁,試一杯啦!X! 有冇咁cheap 呀! 溝水既!燒烤食物,得牛肉一種。X! 肉質,嘩!外面熟到柴皮,入面生到出血。都唔知係塊肉硬定把刀鈍,砌極都砌唔入。樣樣都唔得,食下菜啦。我:唔該比碟生菜。廚師: 生菜冇了。X! 有幾多人拎過呀,咁快冇曬?點搞呀!在失望及低落的心情下,見到廚師拎左一碟紅色的食物出來。嘩嘩!終於有長腳蟹食了。立刻出去拎啦!X! 蟹腳碎的,一條蟹腳一開二。X! 開黎食,拎上手已經知唔對路,同凍蝦一樣,D肉都係霉的。食左一兩條冇食了。廚房都係補貨一次就冇出了。總結:食物唔生鮮,種類少。唔會再去!怒!#$?#?@&X y z

開波第一時間緊係去拎生豪、三文魚食啦。
X! 生豪腥的,仲要有回甘苦味。食左兩隻冇食了。
X! 三文魚,淡味的。食左幾塊冇食了。

唯有試下其他食物啦。
X! 凍蝦,肉質霉散的。
X! 青口,硬硬的,一陣雪味。

海鮮唔得,食下熟食啦,都冇咩選擇。
X! 星洲炒米,好碎~仲差過茶餐廳。

飲品,見到有蘋果汁,試一杯啦!
X! 有冇咁cheap 呀! 溝水既!

燒烤食物,得牛肉一種。

樣樣都唔得,食下菜啦。
我:唔該比碟生菜。
廚師: 生菜冇了。
X! 有幾多人拎過呀,咁快冇曬?點搞呀!

在失望及低落的心情下,見到廚師拎左一碟紅色的食物出來。
嘩嘩!終於有長腳蟹食了。立刻出去拎啦!
X! 蟹腳碎的,一條蟹腳一開二。

• 冇野好食