2016-03-04 3105 瀏覽
12點唔知食乜,醒起朋友介紹過依間,諗住兩個人上去試試,同坐counter 既女職員講兩位,佢嗌我地等等,睇下比邊度我地坐,之後話坐入面,正當我地行入去果陣另一個男職員話嗌我地坐出面(照我睇就係因為入面收檔mode)跟住我地想坐低果陣就話未擺好位,出出面坐低等啦,我地就出左去,之後隔左一陣個男職員出黎同我地講幾點last order 幾點要離坐,我地之後話ok 然後跟左佢入去諗住坐得啦,入到去果陣個男職員用極差既態度問:你地入黎做乜,未搞掂呀,出去坐多陣先啦,好趕時間呀?(明明你睇住我起身跟住你入黎)我自問全程都好禮貌咁問同答,咁恨收工就唔好開門啦,聽完佢咁講我地即刻走去第度搵野食算數,你要set 位整乜整物既唔緊要,唔洗咁既,你唔休做你既事唔洗咁樣趕客既,你寫明收兩點,我12點入座唔算過份掛,我一點入黎你就話我搞到你爛尾姐