2015-03-03 3850 瀏覽
黎到旺角,永遠唔會知食乜好,突然想食燒肉放題,於是就上openrice search下有邊間好啦,眼見間間都差不多,冇間特別突出,咁就求其去左厘間!都聽聞近排有推出左8味燒肉,有香蕉醃肉,山葵味等等,分別有豬同雞,每味兩舊,但我真係食唔出好強烈既味道,只食到油味!完全唔特別!其他食物方面,都係普通。。。1) 牛胸腹: 算係最好既, 有黑油同燒汁,黑油會好點,燒汁偏咸2) 薄片牛肉:好油。。。 但都唔錯3) 牛舌: 值得一試4) 羊架: 勁靭,唔食好過食!5) 豬頸肉: 冇特別6) 菠蘿: 正,厚d會更好7) 大蝦 (送既): 肉夠實,有膏,十分好8) 壽司: 唔錯喎! 食左咁多油,食件壽司好舒服9) 刺身: 都ok10) 蟹子沙律: 好難食,成碟野可以係冇味的!11)湯烏冬: 偏咸最不滿係飲品冇得任飲,二人一jar汽水,扣好多分!!環境都算寬敞,唔會迫!員工服務態度一般。價錢 偏貴,$248加一,質素同價錢不成正比!總括而言,唔會再黎食!

其他食物方面,都係普通。。。
2) 薄片牛肉:好油。。。 但都唔錯
3) 牛舌: 值得一試
4) 羊架: 勁靭,唔食好過食!
5) 豬頸肉: 冇特別
6) 菠蘿: 正,厚d會更好
7) 大蝦 (送既): 肉夠實,有膏,十分好
8) 壽司: 唔錯喎! 食左咁多油,食件壽司好舒服
9) 刺身: 都ok
10) 蟹子沙律: 好難食,成碟野可以係冇味的!
11)湯烏冬: 偏咸

最不滿係飲品冇得任飲,二人一jar汽水,扣好多分!!

環境都算寬敞,唔會迫!

員工服務態度一般。

價錢 偏貴,$248加一,質素同價錢不成正比!

總括而言,唔會再黎食!
2015-03-02
  • 菠蘿