2015-11-13 3104 瀏覽
今日黎試早段5點半開始時間,我們大約六點十五分才到達,已坐無虛席,其他枱已放了刺身船,"頭圍用膳完畢"所以我們點第一ROUND刺身好快就送到。吸精度十足大大隻甜蝦,好新鮮,蝦肉係爽的,之後再點了三ROUND淨甜蝦,點幾多俾幾多。我最愛既鮮帶子,厚切好甜。象拔蚌好爽,完全無腥味。三文魚亦都唔孤寒,大大塊厚切,不過無嘜味。海膽手卷100分,手卷細細舊,知道大家都係主要為吃海膽,唔會迫你食勁大舊飯呢個上菜方法太好喇,好慳位又唔會跌曬海膽出黎。海膽甘甜唔腥,VERY GOOD! 男朋友食左六件汁煮鮑魚,點了六份一人一件,賣相精緻,但係‥無味既‥個汁又怪怪的之後點左好多款食物,大家掛住食無影相:- 超甜粟米,放題必叫- 芝麻雞翼炸得好脆,不過咸左少少- 各款壽司一般,不過值得一讚係舊飯細細舊飲品甜品方面(全自取):有多款選擇,驚喜既係有果汁先生任飲,仲有至愛既韓國蜜瓜雪條******************************總括:上菜快,收碟快,唔孤寒,會再光顧
"頭圍用膳完畢"
所以我們點第一ROUND刺身好快就送到。
吸精度十足

我最愛既鮮帶子,厚切好甜。
象拔蚌好爽,完全無腥味。
三文魚亦都唔孤寒,大大塊厚切,不過無嘜味。
海膽手卷100分
,手卷細細舊,知道大家都係主要為吃海膽,唔會迫你食勁大舊飯

呢個上菜方法太好喇,好慳位又唔會跌曬海膽出黎。
海膽甘甜唔腥,VERY GOOD!
男朋友食左六件

之後點左好多款食物,大家掛住食無影相:
- 超甜粟米,放題必叫
- 芝麻雞翼炸得好脆,不過咸左少少
- 各款壽司一般,不過值得一讚係舊飯細細舊

飲品甜品方面(全自取):
有多款選擇,驚喜既係有果汁先生任飲,仲有至愛既韓國蜜瓜雪條

總括:

上菜快,收碟快,唔孤寒,會再光顧

2015-10-10