2015-01-28 2139 瀏覽
之前朋友食過話d 野食質素唔錯,於是今日同幾個朋友一齊黎試下,內裡ge 環境都唔錯,好在我地有訂位,都有唔小人係度等緊。一入場梗係急不及待睇有咩食啦,其實overall 黎講,刺身選擇比較多,連象拔同白玉豚都有,但壽司﹑卷物同熱食選擇都唔夠,居然加州卷都冇~! 但唔緊要,睇下食物質素係點先~~相信大家都有呢個經驗,當你平日order 幾十塊三文魚or 其他魚生,最後通常黎ge 數量都係幫你打個discount,但呢間刺身數量絕對冇厄你,我order 左廿塊三文魚,其他都係10塊左右,睇以下幅圖就知真係黎足料,d 刺身全部都好新鮮,全部都唔錯,但個人認為比較值得推介ge 就係三文魚同白玉豚,超級肥美同新鮮。天婦羅略嫌炸得唔夠熱同脆,食蟹棒天婦羅好似食緊蟹柳咁。反而呢間d 吉列食品比天婦羅好味好多,炸芝士蝦丸值得推介,夠彈牙配合內裡ge 芝士,口感一流蟹棒唔錯但醬汁比較小,多小小會正好多,但最值得推介係黑松露牡丹蝦壽司,玻璃蝦加上黑松露醫,食完之後十分鐘個口都仲有黑松露ge 味係多,正到爆呢度有自助飲品,識飲梗係飲最愛ge 樂天忌廉奶啦~呢餐都飲左3 罐,除左飲品,出面仲有雀巢雪糕﹑牛奶樂

三文魚﹑吞拿魚﹑玉子﹑甜蝦﹑鮑片﹑拖羅﹑白玉豚
天婦羅略嫌炸得唔夠熱同脆,食蟹棒天婦羅好似食緊蟹柳咁。
蟹棒﹑虎蝦天婦羅
炸物
壽司
呢度有自助飲品,識飲梗係飲最愛ge 樂天忌廉奶啦~呢餐都飲左3 罐,除左飲品,出面仲有雀巢雪糕﹑牛奶樂雪條同大腳8 雪條任食。
飲品
自助飲品
今餐食得好飽 (食放題那有不飽的道理~!?),但整體黎講,服務質素唔錯,員工手腳快手,好小漏單。而食物質素算高,但選擇不多 (連加州卷﹑冷烏冬都冇),可以話呢度係適合比較吃魚生的人吃的放題,但我本人都超鍾意食魚生,所以我覺得值得encore,如果遲d食物選擇可以加多d就一定會好好多。

最後呢度收費都好彈性,可以揀時段,今次我地食左2個半鐘,每人承惠208 (包加一)。
2015-01-27
三文魚﹑吞拿魚﹑玉子﹑甜蝦﹑鮑片﹑拖羅﹑白玉豚