2015-07-21 3091 瀏覽
呢間野真係好垃圾我地7點半入座,首先講下佢d食物,佢d麥茶真係淡過水,無酒精飲品選擇有可樂zero忌廉芬達菜蜜同麥茶,個人就覺得都幾少野揀囉。刺身算係正常,但好奇怪,有時會有冰,但有時又唔比。雪糕味道有紅豆芝麻抹茶,可以單叫或者溝,但竟然冇朱古力呢d 咁common既味其實食物唔係重點,最唔好係佢既服務!由第一輪開始漏單到最後last order,芝士焗蠔一坐低已經叫左,不停漏不停追,最後都係冇出現過,雪花一口牛,金菇肥牛呢d都係同樣情況。如果你冇既話可以同我地講而唔係一直都唔比。有時我地叫左見佢好耐都冇黎喇,咁第2輪再叫過啦。然後第2輪叫既黎左,過一陣你又黎番第1輪果d(同樣款式既食物),究竟想點同一張單上面既食物會比d唔比d,再叫過佢又比,姐係唔係冇啦。唔明點解漏單情況可以咁嚴重。到左9點半last order,行埋黎講有冇野加或者漏單,真係漏到講唔哂啦。最後我地叫番d冇黎過同漏左既野,但都只係黎左一半,其他都冇黎。食左2個半鐘,由頭食到尾竟然係唔飽!佢d單漏到我地完全唔夠食囉。埋單收錢仲好意思問差額果到係米tips,你咁樣都想有??唔係呀嘛星期一7點半至10點$208再加一咁樣既
呢間野真係好垃圾

刺身算係正常,但好奇怪,有時會有冰,但有時又唔比。

其實食物唔係重點,最唔好係佢既服務!
星期一7點半至10點$208再加一
咁樣既價錢咁樣既質素真係冇可能再黎