2014-09-15 2817 瀏覽
之前上網睇過關於呢間放題的好多食評,覺得都幾搞笑,好壞參半,所以一心想同朋友黎睇下到底呢間放題正唔正,好可惜最後都係令人失望的!首先啦,雖然放題裡面黎講,五月花提供的食物種類選擇都唔少,不過食物的質素真係有待改善囉!!炸物方面,認真麻麻地,肉好油得黎又"yip"得唔夠味,脆漿亦都好厚,搞到食落好膩,真係一舊起兩舊止呀!刺身方面,其實食放題我通常都係主打食刺身既,感覺上易D回本嘛哈哈。不過真係好激氣呀!呢度的刺身唔多新鮮,三文魚色澤亦都唔係好夠,最可惡的係我地不停入單,但到最後食左一個幾鐘佢都係比左兩round好少的刺身黎hea我地!!! 真係嬲呀!總括黎講,真係bye-bye冇下次呀 !!!

真係嬲呀!

總括黎講,真係bye-bye冇下次呀 !!!