2015-12-16 2725 瀏覽
過左咁多次大海 都未食到南屏雅敍 今次終於試到啦✌✌✌懷舊冰室既怖局,卡位圓枱都有,有分上層同下層..侍應係婆婆,收銀係伯伯,水吧同廚師都係中年男人,究竟佢地係咪一家人呢😜? 呢度既態度比澳牛更加惡劣,不過反而覺得更見人情味😂叫佢地執執枱,佢地會望一望你,之後繼續做自己野,跟住過一段時間佢地就會過黎幫你咖啦😂客咁多,又得2,3個婆婆做野 真係要體諒下佢地💪💪💪落order要大大聲同快😂之後佢地就會張你d order大聲叫入水吧 有時聽住廚房同樓面嗌交真係好得意 成餐飯都熱熱鬧鬧咁食 好有氣氛😆講返野食先,我地叫左叉燒蛋治(1份烘底1份正常),沙翁同茶走....奶茶飲落都順滑既練奶份量適中,叉蛋治同網上面見到既相差吾多,好厚既蛋夾住幾片叉燒,平心而論,其實佢賣點只有厚,蛋吾係滑蛋,叉燒又無咩特別,嗯!佢係一份厚版既叉蛋治😅食完咸野就一齊share左個沙翁,好邪惡!!!!成個沙翁都鋪滿砂糖,但食落又吾係話好甜,略嫌佢有d凍,又油左d,不過整體都ok既😂雖然呢度既食物味道只屬普通,但仍然值得去感受下懷舊既氣氛同人情👍
過左咁多次大海 都未食到南屏雅敍 今次終於試到啦✌✌✌懷舊冰室既怖局,卡位圓枱都有,有分上層同下層..侍應係婆婆,收銀係伯伯,水吧廚師都係中年男人,究竟佢地係咪一家人呢😜? 呢度既態度比澳牛更加惡劣,不過反而覺得更見人情味😂叫佢地執執枱,佢地會望一望你,之後繼續做自己野,跟住過一段時間佢地就會過黎幫你咖啦😂客咁多,又得2,3個婆婆做野 真係要體諒下佢地💪💪💪落order要大大聲同快😂之後佢地就會張你d order大聲叫入水吧 有時聽住廚房同樓面嗌交真係好得意 成餐飯都熱熱鬧鬧咁食 好有氣氛😆

叉蛋治×2/沙翁×1/茶走×1
2015-12-13