2015-05-29 2541 瀏覽
男朋友又放閒日,好彩我聽日唔洗返工,夜d返屋企都唔怕,收工就走入屯門揾佢喇,但其實我係有目的架😆😆😆就係同佢去食我口中好好食果間1950餐廳😛由於我唔係屯門人,咁就上openrice揾個地址俾佢由佢帶路啦因為我平時早收工都慣左早食飯,6點半去到唔洗等位直入我地叫左前菜"薯蓉焗西蘭花"薯味入哂西蘭花,好香好爽口main course"溫泉蛋卡邦尼蛋汁煙肉意粉"and"西班牙海鮮飯"基本上,我一見到溫泉蛋嘅野我就會叫架喇,仲要再有蛋汁,實在係不得了,加埋好creamy嘅卡邦尼汁,我真係冇辦法抗拒😅海鮮飯真係好海鮮,因為真係好多海鮮,係堅多😎除左青口,蝦,帶子,仲要有蠔,佢真係豪俾我😂好味兼抵食!推介甜品"紅莓白朱古力蛋糕"減肥關係,2個人食1件甜品夠喇,但酸酸甜甜真係好好食呀😋(回味中...)飲品"巨峰提子梳打"and凍檸水男朋友真係好鍾意飲提子乜乜乜...雖然我都好想飲,但我減肥😢凍檸水走甜唔該1950好似我飯堂咁,唔知我幾時會去齊咁多間呢😆
因為我平時早收工都慣左早食飯,6點半去到唔洗等位直入

我地叫左前菜"薯蓉焗西蘭花"
薯味入哂西蘭花,好香好爽口

甜品"紅莓白朱古力蛋糕"

飲品"巨峰提子梳打"and凍檸水

1950好似我飯堂咁,唔知我幾時會去齊咁多間呢😆