住左屯門25年。。今天第一次來安定掃場。。睇過其他ching的食評。。就試一試。。初試。。德國嘢梗係要試腸。。之後叫左個西班牙飯。。叫得2樣嘢。。其實試得唔全面。。不過2樣都合格有餘。。賣相味道份量都OK。。百幾蚊埋單無咩可以挑剔。。唯一要講就係餐湯=鹽水。。送既無得投訴。。反正想講既係服務。。我個人認為。。服務遠比食物重要。。食嘢mood好緊要。。激氣就食乜都保唔返。。倒敍法。。一去到。。見到都有十幾人企出面。。當時大約8點。。一個星期日的晚上不算誇張。。92號飛。。叫緊80。。行一圈。。見到好多人都準備走。。亦有吉枱。。果然5分鐘就叫到92。。個帶位叫我等陣。。話執緊枱。。等既期間。。有個90號回來話剛剛走開左。。帶位照收飛。。佢果陣手上拎左3,4張飛。。未有位叫咁快把X咩。。到有位。。竟安排90號先入座。。無野呀??!!我就好似當年馬明望住柴九拎視帝咁。。企左係度。。等佢帶完客出來。。先拎張92飛問。。望住我3秒。。問92係咪我。。我真係唔知點回應佢。。不過免得吵架就沒再說。。呢個帶位真有問題。。好彩果d 89 88 87 86 無返黎。。(一直打字一直爆粗中)。。仲有。。wai

初試。。德國嘢梗係要試腸。。之後叫左個西班牙飯。。

仲有。。waitress俾枝水我飲。。又唔俾水杯我。。想點先。。

總之一句。。食嘢講心情。。會唔會有第二次。。食物質素其次。。服務態度先排第一。。我唔係來乞食。。做飲食都做得專業D唔該。。
2015-01-11