招聘中
時薪
最高可達 $26,000
月薪
2017-05-08 279 瀏覽
第一次食薩利亞,朋友介紹話食左好多次,底食又好味😋所以就入左去試食,兩個人叫左3樣野:黑椒雞肉薄餅, 青醬邦哥尼意大利粉同肉醬多利亞。 Pizza味道一般啦,黑椒味吾夠重,但芝士都好夠,中意食芝士既朋友可以加6蚊加芝士,廿幾蚊既pizza黎講算好吾錯喇!肉醬多利亞絕對要比好評,中意食肉醬既朋友絕對要試,雖然佢飯既份量吾多,但肉醬加飯加白醬既味道真係十分好,食落好creamy仲好似risotto咁,好惹味😋😋 最後個意大利粉吾係話十分好味,但就好欣賞佢既蜆肉係幾多既,加埋Tabasco就變得好味好多,因為我本人中意食辣。兩個人total食左91蚊,真係好底食,可惜我地兩個人吾可以叫太多款食物,下次有機會一定會約多d朋友黎食,相信多人食仲會更底,而且多d人仲可以食多幾款試埋其他菜式!😎

2017-05-08
$45.5 (晚餐)
  • 肉醬多利亞