2015-03-16 7449 瀏覽
星期日8點幾2個人去食牛一,見到好多人排隊,香港人心理人排我又排,雖然等左成個鐘但結果幾驚喜。一入到去被安排坐4人位,得2個人嘅我地坐得相當舒適。侍應服務亦相當好,有笑容又好有禮貌,落左order上菜速度都好快,抵讚!配菜方面冇咩驚喜,都係傳統打邊爐嘅料,唯一有少少嘅應該係和牛炒飯,相當好食。而補充配菜嘅速度亦相當快,每次去攞配菜都是滿滿的 。主角肥牛正正正正正!牛味濃郁,爽口而且唔肥瘦適中。一開始肥牛未到時係咁食配菜,到肥牛一到淨係主攻肥牛。一來係唔蝕底心理,二來真係好好食,食左一啖之後就停唔到口係咁一直食。最後唯一唔好嘅地方就係牛一最近推出嘅優惠,佢要顧客print出來,相當唔方面我地。而且apps話冇話要print出來,指示有少少唔清晰。希望真係真心想回饋顧客去做優惠。