2011-08-21 48 瀏覽
日日既晏就唔係食麥當奴就食餐廳,今日心血來潮想食Pizza Hut 但係又懶唔想出街所以就叫外賣啦!今次叫左個Combo Set For 2,姐係一個普通批pizza﹑兩個蘑菇忌廉雞湯或兩罐百事可樂同一客意粉或飯,一個套餐$138 for 2個人。係被服務既期間,該服務員問我加唔加多客蒜蓉包,二十蚊,咁pizzahut既蒜蓉包咁好味梗係加啦。最後就比$158啦。 海陸精選:材料有免治牛肉、蟹柳、粟米、蘑菇、辣肉腸,由於哩個pizza係最後先食,雖然係普通批,但係個肚都係撐到好脹好飽,但係都係好好味!焗肉醫意粉:差!!!個味道好難形容,估唔到pizza hut既肉醫意粉係咁既味,真係好失望。蒜蓉包:嘩,蒜蓉包真係正到痺,佢哩隻同平時個d一片脆既唔一樣,佢係迷你版既蒜蓉麵包,真係好正,再拎黎點落啲湯到咁食更正!蘑菇忌廉雞湯:個湯整體黎講都唔錯,但係裡面啲雞粒冇想像中好味。

2011-07-21
50 分鐘 (外賣送餐)
  • 蒜蓉包