男友提出今日lunch叫pizza食, 我當然和議啦以男友住的地方黎講, 所做order的地方應該係呢間唔知點解次次叫親pizzahut外賣都覺得電話聽order果d人好'機械'.. 可能太'機械'式的禮貌training掛叫左點點扭扭批套餐($211 ), 點點扭扭批(大, 8件) 一個 + 香蒜肉絲意粉 一客 + 繁星雞塊拼魚圈 一客 + 兩罐7-up次次出親新野都會試下架, 除非好唔吸引啦, 亦都會好準時o係指定time內送到 點點扭扭批-- 大批8件, 整體ok, 最衰係個芥末醬, d醬好'攻'nose, 完全破壞唒個pizza, 如果個醬轉做茄汁會更好!! 仲有成大盒芝士醬俾你點, 有d似supermarket買用黎點餅乾果d, 咸咸地香蒜肉絲意粉-- 好香蒜味, 好食!!繁星雞塊拼魚圈-- 都係咁, 差不多7-up-- 好夠凍呀, 哈哈p.s. 由於個批太大食唔唒, 結果留起左, 今朝拎出黎用oven焗返熱黎當lunch食, 點知仲好味!! 因為唔知點解d甾淡味左好多, 好surprise, 哈p.s.2 環境:不適用, 因為take away
男友提出今日lunch叫pizza食, 我當然和議啦

以男友住的地方黎講, 所做order的地方應該係呢間

可能太'機械'式的禮貌training掛

香蒜肉絲意粉-- 好香蒜味, 好食!!
繁星雞塊拼魚圈-- 都係咁, 差不多
7-up-- 好夠凍呀, 哈哈

p.s.2 環境:不適用, 因為take away