2010-05-30 486 瀏覽
屈指一算都有半年無上喜悅食早餐了.今天的時間夾到上去食返個才上班.本身諗住食炸菜,雪菜那些,點知睇睇個餐牌,啊~除左價錢加了一蚊雞之外,更加入了一款羅宋湯通粉.(!!!)呵呵呵.連眼睛都'笑'了起來 XD 然後不要火腿太陽蛋,改煎雙太陽蛋,多士走油和熱菜蜜.成為$20.講真一點也不貴的.看看太陽蛋,樣子勁靚仔囉.雖然我不吃蛋黃,但見到都會心微笑.而蛋白就嫩嫩滑滑.至於多士雖然是兩片薄薄的都包,但夠脆已經可以收貨了.主角的羅宋湯通粉有夠大碗的.有椰菜,紅蘿蔔,洋蔥,青椒,蕃茄件,超多超多~還有幾粒碎牛腩.甜酸味既充足和平衡,亦帶著最重要的濃濃蕃茄味道.真的令我開胃無窮!將湯飲到一滴不剩,加埋熱飲.飽~~~~又是一天活力的新開始.

看看太陽蛋,樣子勁靚仔囉

將湯飲到一滴不剩
,加埋熱飲.飽~~~~又是一天活力的新開始.
濃郁
靚仔太陽蛋
2010-05-25
$20 (早餐)
濃郁
靚仔太陽蛋