2013-07-10 211 瀏覽
一行二人試新嘢, 預先BOOK咗位所以唔駛等, 間餐廳都full full地, 要去最好book位.For食個快飯OK既, 因為啲位好迫好窄, 想坐得耐既就唔太啱啦~o 凱撒沙律   菜係好新鮮既, 但雞肉醃得個味有啲怪, 雖然不係壞, 但其實唔醃仲好…   個Ceasar Salad醬分開上, 有好有唔好啦, 有人鐘意少醬就好既..    但我都係鍾意人地撈哂上嚟, 因為自己係個盤仔/碟仔度撈會撈到飛哂出街, 好麻煩.. o 忌廉野菌寛麵   佢唔係我預期中既忌廉白汁味, 幾特別, 加分!   個汁係帶甜, 一開始食覺得好似甜咗啲, 但加埋啲野菌一齊食好香!   啲寛麵煮到啱啱好, 唔太稔~~ 好食! o 意大利火腿Pizza   好夠芝士, 好鬼厚, 風乾火腿都好多, 好足料, 正!   但個Pizza皮本身唔夠香, 又令我諗起EXP既PIZZA, 真係冇得輸!   不過呢個都食得過~ 都LIKE既!總括嚟講係可以既, 不過因為價錢偏貴, 所以真係諗唔到就試吓呢間啦~
o 凱撒沙律

o 忌廉野菌寛麵

佢唔係我預期中既忌廉白汁味, 幾特別, 加分!
   啲寛麵煮到啱啱好, 唔太稔~~ 好食!

o 意大利火腿Pizza

好夠芝士, 好鬼厚, 風乾火腿都好多, 好足料, 正!
   不過呢個都食得過~ 都LIKE既!

題外話/補充資料: 佢地一個個course咁上, 本身係幾好既service嚟, 但如果你趕時間既就預早同佢地講聲啦~~
2013-07-03