2015-08-13 657 瀏覽
今天同朋友去左尖沙咀, 我們又嚟左呢度食晏啦, 差唔多1點, 唔係好多人, 都有位, 我們三個大人一個小朋友, 呢度的半自助午餐真的好味, 又唔貴喎, 先出去出面看看有咩好食, 今日有照燒雞, 朋友話好味道, 我出去攞已冇晒啦.我攞左一些COLD CUT火腿, 薯仔沙律, 麵包條, 雞塊, 沙律都好開胃, 個醬好味, 酸酸甜甜, 有些菠蘿都好甜, 我鍾意, 麵包條加埋D醬一齊食, 好似沙律醬咁, 好食呀, 又夠香口, 仲有蛋餅, 雞塊都好新鮮的, 雞塊好似麥樂雞咁, 正呀.南瓜湯又係好香好滑, 唔會好甜, 小朋友都好鍾意呀, 主菜我們點左松子魷魚意粉, 好多松子呀, 好香口, 魷魚都好彈牙, 好食, 意粉用左好多檻欖油, 都好香不過油左少少呀.黑松露意大利飯, 好香, 入面都幾多菇, 個飯都唔會好硬, 又唔會一PAT咁, 做得幾好呀. 呢個好味, 唔會太膩的. 仲有甜品架, 係焦糖燉蛋, 好香, 都夠滑的, 上面的焦糖好脆呀, 好完滿的一餐午餐.

2015-07-11