2015-01-08 2108 瀏覽
很久沒來REDMR.唱韓文歌, 不過平常都是晚上去灣仔那間, 今次來尖咀, 雖然覺得細D, 但又唔想過海, 所以揀左尖咀~~~順便慶祝聖誕及出去睇燈飾......果然紅家的食物水準係好食D, 雖然初初話未有石鍋, 但後來再叫時都有!! 大家可以叫野食飲品去FULLFILL個最低消費~冬日限定版的MENU~~~冬天也可以有點暖意!!雪耳木瓜滋潤水~~~冬天滋潤一點的飲品, 可以話真材實料, 因為無咩甜味, 木瓜亦都唔太甜!!日式豚肉鐵板燒及POP CORN~~~粉比較多, 料相對較少, 但有日式風味都熱, 醬好鐵板燒好味!!!韓風泡菜石鍋海鮮炒飯($78)~~~這個好味, 雖然可以再辣D同多D泡菜, 但可能要配合香港人口味, 熱烘烘的石鍋, 飯撈得幾好, 又幾軟身, 而且海鮮料都豐富同新鮮, 如蝦, 蜆仔, 魷魚, 魚塊等, 冬天吃實屬不錯!!! 一路食一路唱, 開心三小時, YAHO!!^^

冬日限定版的MENU~~~冬天也可以有點暖意!!
雪耳木瓜滋潤水
日式豚肉鐵板燒及POP CORN
韓風泡菜石鍋海鮮炒飯
一路食一路唱, 開心三小時, YAHO!!^^
2014-12-20
聖誕節