2012-08-22 1267 瀏覽
bk房之前事先上網睇咗佢既價目表,發現tst分店既最低消費係最便宜,$48, 所以特地bk了呢間既k lunch係包一個lunch,一杯野飲的!12點3左右開始唱,12點九肚餓諗住叫個set lunch, 但職員話吉列豬扒飯已經冇晒,上網睇過佢既k lunch時段係由10點半至下午3點,未到1點已經賣晒?定係(故意)準備得唔夠呢?無奈之下只好揀$58既日式炸雞+湯烏冬,而友人選擇了日式牛肉炒烏冬($54)等咗10分鐘左右,食物來了先講麵鼓湯,有驚喜,內有兩隻蜆但友人話唔熟,同埋有沙....個湯咸咗d日式炸雞+湯烏冬:烏冬冇乜特別,普通烏冬黎,唔彈牙但又唔難食但湯底有d咸,而且好似味精湯...=.=炸雞不多,但夠食,食落ok,但越食越咸安格斯牛肉炒烏冬:未食就咁睇就覺得好油!賣相不錯但味道偏咸,牛肉都幾好咬口再黎講吓d飲品:foot punch: 叫咗少冰但半杯都係冰,而且個杯好窄,好快飲晒, 味道方面,本人覺得同洗潔精/洗手液既味道非常相似pussy foot: 味道不錯, 但越飲越多痰?最後竟然有甜品,(neway冇的)菠蘿啫喱, 不過不失
係包一個lunch,一杯野飲的!

等咗10分鐘左右,食物來了
先講麵鼓湯,有驚喜,內有兩隻蜆

但友人話唔熟,同埋有沙....個湯咸咗d
日式炸雞+湯烏冬:
烏冬冇乜特別,普通烏冬黎,唔彈牙但又唔難食
但湯底有d咸,而且好似味精湯...=.=
炸雞不多,但夠食,食落ok,但越食越咸
安格斯牛肉炒烏冬:
未食就咁睇就覺得好油!
賣相不錯但味道偏咸,牛肉都幾好咬口

再黎講吓d飲品:
味道方面,本人覺得同洗潔精/洗手液既味道非常相似
pussy foot: 味道不錯, 但越飲越多痰?

最後竟然有甜品,(neway冇的)
菠蘿啫喱, 不過不失
題外話/補充資料: 職員態度方面, counter有3位小姐, 最初接待我地果位睇落做咗幾耐,好似有d唔耐煩,令人感覺不舒服,反而另一位好好笑容,似係新黎,帶我地入房,仲問用不用幫我們噴氣清新劑. 送食物入黎男侍應粒聲唔出,好似當我們冇到咁,擺得晒d野就走 反而入黎催我們落order既女仔就幾好禮貌! bk房時講咗可以唱兩個半鐘,cut得非常準時! 3個人唱兩個半鐘,還可以吧.
2012-08-22