2016-04-04 1596 瀏覽
上個月呢間推出買一送一優惠 又要排隊買飛 憑單再換卷 再預約先換到 呢個等左好耐既焦糖燉蛋 到我去拎個陣都太多人 店員都好冇耐性 平時都會比你望一望再放入紙袋 但係佢冇比我望拎完比我就叫下一個拎到返去個紙袋都就爛 唔知邊到出水定焦糖溶左 仲之好似啡啡地好濕 好彩捱到返屋企拎到返去食個陣再雪多左一個幾鍾 食落去好似冇左層焦糖 係有甜味 不過唔知係咪太簿 平時一食就脆卜卜 呢個係冇左個回事 個燉蛋就好滑 好香雞蛋味 同雲尼拿味 個低好多雲尼拿子 好香 味道係唔差 不過佢太小 個兜好淺 我覺得佢個兜仲貴過入面既蛋 個兜用左木去做 好實心 超重手 用完唔搭得掉 我媽咪話送比人做煙灰缸岩岩好😅買一送一先會試

外賣自取