2016-10-21 2005 瀏覽
自上次The Mira 個Beer Garden 我試左幾種Kirin 既特別味道, 呢個蜂蜜味咩真係一試愛上! 但上次想encore時, 佢埋哂....今日又黎到我Happy Hour (HH) 其中一個落腳地,, 竟然見到$ 75 買一送一, 二話不說即時簡左佢!唔熟nara thai 既, 我介紹下比大家, 呢到既happy hour 好抵, 佢平日8pm前係買一送一, which means,你叫咩佢送咩, 而且可以2個人share 同一個order, 好似呢次咁, 2杯honey beer 我就同朋友一人一杯, 埋單$75 +10%, 係唔係好抵呢?  所以我都不時黎同朋友飲番杯~講番杯啤酒, 今次nara thai比我地既沙冰夠凍, 有時去其他餐廳叫呢個沙冰beer佢既沙冰未整好都拎出黎比客, 出到黎一pat野, 又水汪汪, 真係幾失望。今次好正, 沙冰夠凍而且佢又唔阻礙你飲到個honey beer,有佢係到保持啤酒溫度真係very good!! kirin 本身都light & refreshing, 今次有埋少少清甜既蜜糖, 真係停唔到口! 我會係個promotion

講番杯啤酒, 今次nara thai比我地既沙冰夠凍, 有時去其他餐廳叫呢個沙冰beer佢既沙冰未整好都拎出黎比客, 出到黎一pat野, 又水汪汪, 真係幾失望。今次好正, 沙冰夠凍而且佢又唔阻礙你飲到個honey beer,有佢係到保持啤酒溫度真係very good!! kirin 本身都light & refreshing, 今次有埋少少清甜既蜜糖, 真係停唔到口! 我會係個promotion 完之後再黎!!!

ps: 女waiter 有禮貌又細心, 相比啤酒姐姐, 真係差天共地~
蜂蜜味kirin
蜂蜜味kirin