2015-08-13 6771 瀏覽
上星期抽中i幫, 賺左錢就心思思想食好野!一講食好野, 我女人就話想食西餐, 我係TST食西餐只想到Munch!中午打去book位, book到! ho yeah星期一晚人流唔太多, 有book不用等直入.今次點左3個dishes1. 鵝肝外脆內軟, 入口軟熟, 好味道. 配上士多啤梨, 蘋果薯餅, 剛剛好中和返鵝肝既油, 好有心思既菜式! 睇得出大廚係有擺心思去design個菜!2. 煙三文魚 + 生果salad睇樣已經win左! 睇得出要花心基去處理, 一d都唔馬fu!煙三文魚既重口味再加生果既fresh, 食完唔會太飽, 仲會開胃左! 一人一匙, 一齊食其實幾開心! 3. Carbonara食carbonara最怕唔夠汁, 太少肉同pasta淋Munch e 個carbonara就滿足左我三個願望, 夠汁! 夠多肉!! 粉硬度剛剛好!!食完係有少少利, 不過都係因為我當湯飲埋d sauce...waiter/es都好醒目, 見到地d刀义跌左都即補上同清潔地面, 又會主動地換碟~其實食過今多次, 次次都好滿意, 所以一直都係我心目中既Nunber 1 and only 1 (西餐)
上星期抽中i幫, 賺左錢就心思思想食好野!

中午打去book位, book到! ho yeah

星期一晚人流唔太多, 有book不用等直入.

今次點左3個dishes
1. 鵝肝
外脆內軟, 入口軟熟, 好味道.
Foir Gras
2. 煙三文魚 + 生果salad
一人一匙, 一齊食其實幾開心!
Smoked Salmon
3. Carbonara
食carbonara最怕唔夠汁, 太少肉同pasta淋
Carbonara

2015-08-10