有次因為跑活動時間不充裕正想經k11到港鐵站結果路過了這間麵包咖啡店"La Creation de Gute"立即被吸引住進去行了圈...... ((沒錯, 我是外貌協會的, 笑))它分了兩部分, 一邊是堂食, 可點咖啡花茶, 小食等見到有不少人一邊用電腦一邊嘆花茶, 好羨慕喔喔~~~朋友們, 我們何時來次小聚high個tea, take個break呀?? ((離題了))另一邊是麵包西點take away的!!好多日式同歐式麵包~!!! ((大愛~~))仲有好hit既櫻花造型添呀!!!其實小女真係好喜歡牛角包~~~ 香脆鬆較~~~ heehee今次, 由於時間關係, 只快速地選了兩款, 這款是草莓加藍莓吉士包超好食呀~~!!!!!!另一款就是抹茶蛋糕!!! 這個我放了一晚, 到第二天當早餐食~仍然好好好好香抹茶味, 食落唔會好甜架~~真係食過咁多間, 呢個抹茶蛋糕, 可以入到我3大~!! haha!!!!下次, 再堂食試下先得~ XP
有次因為跑活動時間不充裕
正想經k11到港鐵站
結果路過了這間麵包咖啡店
"La Creation de Gute"
它分了兩部分, 一邊是堂食, 可點咖啡花茶, 小食等
見到有不少人一邊用電腦一邊嘆花茶, 好羨慕喔喔~~~
另一邊是麵包西點take away的!!
好多日式同歐式麵包~!!! ((大愛~~))
仲有好hit既櫻花造型添呀!!!
超好食呀~~!!!!!!
仍然好好好好香抹茶味, 食落唔會好甜架~~
下次, 再堂食試下先得~ XP
外賣自取