餐廳: KITCHEN
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2015-01-28 9605 瀏覽
今晚約左P CLUB去W HOTEL食BUFFET收工後約埋朋友就一齊去LU唉!出面真係好大雨呀,仲黃雨,過一陣仲紅雨添好才我地搭MTR,咁就冇咁麻煩好乖BOOK左位,酒店仲安排左WINDOW SEAT添好肚餓呀!快D去拎野食喇海鮮都唔少選擇喎!龍蝦(開邊)~~~肉質好實,味道好鮮好甜,仲有膏添蝦蝦~~~肉質爽口又鮮甜,而且都幾大隻蟹腳~~~好咸,麻麻地沙律選擇都好多喎!蟹鉗肉沙律~~~啖啖肉當然好啦,醬汁簡單得來美味煙三文魚都有幾款~~~好味喎!好香蝦蝦沙律~~~紅桑子好好好味,仲好大粒,蝦蝦夠甜又夠爽蓮藕湯~~~好甜好味,個湯又煲得好濃喎!生蠔~~~好重海水味HAM~~~好味又唔會好咸石沙律~~~菜菜夠爽脆,醬汁剛好壽司~~~選擇都好多,SIZE都幾大,味道不錯三文魚~~~厚切夠肥美,又好鮮味魚立 魚~~~肉質好爽口,味道好鮮甜叉燒~~~肥瘦均勻,肉質夠軟,味道超正睇到嗎?D膏多到好邪惡呀!麵包蟹蓋~~~D膏超多,又好甜又超NICE呀,只係食左一小舊都有D"流"呀鵝肝多士~~~鵝肝煎得好香脆,多士又唔會吸哂D油帶子沙律~~~帶子冇乜味,普通咁囉熱葷不是太多選擇,但總要吃點的脆肉瓜炒
今晚約左P CLUB去W HOTEL食BUFFET
收工後約埋朋友就一齊去LU
唉!出面真係好大雨呀,仲黃雨,過一陣仲紅雨添
好才我地搭MTR,咁就冇咁麻煩
好乖BOOK左位,酒店仲安排左WINDOW SEAT添
好肚餓呀!快D去拎野食喇
海鮮
海鮮都唔少選擇喎!
龍蝦(開邊)~~~肉質好實,味道好鮮好甜,仲有膏添
蝦蝦~~~肉質爽口又鮮甜,而且都幾大隻
蟹腳~~~好咸,麻麻地
沙律
沙律選擇都好多喎!
蟹鉗肉沙律~~~啖啖肉當然好啦,醬汁簡單得來美味
煙三文魚都有幾款~~~好味喎!好香
蝦蝦沙律~~~紅桑子好好好味,仲好大粒,蝦蝦夠甜又夠爽
蓮藕湯~~~好甜好味,個湯又煲得好濃喎!
生蠔~~~好重海水味
HAM~~~好味又唔會好咸石
沙律~~~菜菜夠爽脆,醬汁剛好
壽司~~~選擇都好多,SIZE都幾大,味道不錯
三文魚~~~厚切夠肥美,又好鮮味
魚立 魚~~~肉質好爽口,味道好鮮甜
叉燒~~~肥瘦均勻,肉質夠軟,味道超正
睇到嗎?D膏多到好邪惡呀!
鵝肝多士~~~鵝肝煎得好香脆,多士又唔會吸哂D油
帶子沙律~~~帶子冇乜味,普通咁囉

熱葷不是太多選擇,但總要吃點的
脆肉瓜炒蝦蝦~~~脆肉瓜炒得剛好喎,瓜肉本身都夠甜
蒜蓉炒菜芯~~~普通
清蒸魚魚~~~NO GOOD
開邊龍蝦~~~ENCORE的,好味呀!
燒牛~~~濃濃的牛味,肉質又好,真係不能只吃一件,所以ENCORE左一次
酒店經理送給我們的
燒蝦~~~時間處理得剛好,蝦肉夠爽,蝦味又夠濃,正!
燒帶子~~~又係好好味,帶子夠大粒,好鮮好甜
我們掛住傾,所以拎多少少一齊食
蜜瓜配HAM~~~蜜瓜好甜,HAM都好味

甜品
LEE度甜品真的好麻麻,賣相麻麻,味道都好麻麻
生果好甜好唔錯
又是經理送給我們的
CAKE & CHOCOLATE SET
真係好靚靚呀!D朱古力都好好味喎!

一個好開心的晚上
2014-08-12