2015-11-06 3155 瀏覽
一行5人Halloween之夜選擇來德國餐廳,好彩早訂左位,外邊排長龍等位。先叫左個傳統薯仔雞湯,都算creamy,味道適中,不太濃不太淡menu寫住3至4人份,我地5個人都ok夠。黎呢度都係因為掛住個咸豬手,食過其他餐廳既咸豬手,都會有太咸同埋太燶既情況,係呢度咸度夠又唔會太過,啲皮脆得黎又唔會太硬食唔到,正 見佢做promote有個拼盤,有腸,有西冷,有燒雞,有ribs,有薯蓉,好似幾豐富咁就叫了。黎到比想像中細盤,畢竟都差不多500蚊。但質素係唔錯既,不過都係肉就漏啲,下次要叫下其他嘢。次次來我都飲黑啤,其他朋友都叫不同既德國啤酒,有麥啤(仲有分濃淡) ,又有清清地既,淡淡地既,食呢啲咁heavy既嘢真係幾夾! 食物質素唔錯,但啲侍應態度就認真麻麻。揚手示意,成日都當睇唔到。有個疑似菲律賓藉既女侍應,由於佢有口音,我地唔係幾get到佢意思,佢都幾唔耐煩咁應我地。 唯有一位香港女仔就幾有禮貌,仲介紹我地唔同德國啤酒既味道
menu寫住3至4人份,我地5個人都ok夠。

唯有一位香港女仔就幾有禮貌,仲介紹我地唔同德國啤酒既味道
2015-10-31