2015-02-25 4301 瀏覽
又試寫食評喇😂希望自己可以keep住同大家分享好野喇👍今次因為要等朋友放工,所以自己去左嘆tea😂😂之前聽朋友仔講話想試,咁岩今日經過,所以講去試下😏有好多款蛋糕呀😍最終揀左sexy lady $48,因為見到佢(sexy lady)個3D 蛋糕,好想買俾朋友仔做生日蛋糕,所以諗住自己試下先😏Dark chocolate朱古力,一開始食覺得好味,好sweet😂,但食多幾啖就覺得有d甜膩,但原來内裏有紅桑莓果肉😍,可能我自己鐘意食酸野,所以覺得不錯!順道一提,我叫左tea set$63,叫左杯Earl grey😏好香👍茶味足👍 配sexy lady 真係唔錯!因為sexy lady有d甜😂
Sexy lady

下午茶