2014-10-01 2983 瀏覽
服務態度差劣,不會再來光臨, 服務員大多都是韓國人未叫埋單,已主作主張幫你埋埋單放係你枱,叫你快d走當你用餐時已不停係你枱收碗, 無晒水就當睇唔到 隔壁枱二人早過我們一行五人來,食完沒有人趕或收枱, 令我們感覺好似有人不停趕住你食野,叫你走, 唔知係咪我們一班不是韓國人才俾人趕.........食物:前菜很少, 不論二人定五人份量是一樣韓國炸雞 半份及石頭雜錦鍋飯 很普通, 以前係餐廳於美麗華商場時, 半份炸雞又香脆份量又多芝士海鮮辣年糕 D辣汁夠辣香濃,食落煙韌非常野味泡菜薄餅顏色火紅,但其實不辣,口感很煙韌, 有點似年糕, 賣相很好牛根湯是清湯底牛根完全無騷味,芝士蛋卷及牛肉壽司 都不過不失魚餅完全冇味,我沒有吃,但朋友們也不吃要點年糕辣汁才能吃下粟子牛肋骨煲, 只找到半粒粟子,牛肋骨很淋,非常入味大家也都捧著肚子, 五人叫了9樣菜很豐富的一餐

當你用餐時已不停係你枱收碗, 無晒水就當睇唔到

食物:前菜很少, 不論二人定五人份量是一樣
芝士海鮮辣年糕 D辣汁夠辣香濃,食落煙韌非常野味
魚餅完全冇味,我沒有吃,但朋友們也不吃要點年糕辣汁才能吃下
粟子牛肋骨煲, 只找到半粒粟子,牛肋骨很淋,非常入味

大家也都捧著肚子, 五人叫了9樣菜很豐富的一餐

題外話/補充資料: 特此係度寫下食評, 他們如果冇諗住服務serve 香港市民,只serve 韓國人, 不去也罷, 因香港還有很多服務+味道好的韓國餐廳呢 補充: 我們走時,根本無人等枱,出面還有枱可以坐呢....
2014-09-26
生日