2013-09-25 5240 瀏覽
見平日可以唱至通宵, 雖然buffet只食到夜晚十時, 但其實志在唱歌都去K一K啦!冷食 -刺身、壽司 : 有師傅即場即切即製, 三文魚刺身新鮮肥美、芥辣魷魚軍艦壽司不錯, 跟元X差不多好吃好幾款沙律 : 沙律很像樣, 跟西餐廳沙律bar差不多好吃; 沙律汁也到位豬耳、鴨腎、牛展 : 滷水味不錯, 有一般滷水店的水準凍蝦、凍螺 : 很新鮮, 味道剛好熱食 -胡椒豬肚湯 : 夠胡椒味, 但湯底甜了一點碗仔翅 : 味道一般青口、扇貝 : 炒得很惹味, 一出場便很快售罄但生蠔和長腳蟹就要限時排隊配給, 仲要每次排隊只有一人一件, 雖新鮮但真的很費時.布甸好滑好香還有鐵板燒和小火鍋還未來得切吃已到十點了 ...食物幾多元化, 質數亦正常, 只是房間有點遠, 盤子又不夠用, 但職員見我地攞得多野都會幫我們攞到房間.

冷食 -
刺身壽司 : 有師傅即場即切即製, 三文魚刺身新鮮肥美、芥辣魷魚軍艦壽司不錯, 跟元X差不多好吃
豬耳、鴨腎、牛展 : 滷水味不錯, 有一般滷水店的水準
凍蝦、凍螺 : 很新鮮, 味道剛好
熱食 -
胡椒豬肚湯 : 夠胡椒味, 但湯底甜了一點
碗仔翅 : 味道一般
青口、扇貝 : 炒得很惹味, 一出場便很快售罄
生蠔、長腳蟹
布甸好滑好香

還有鐵板燒和小火鍋還未來得切吃已到十點了 ...
題外話/補充資料: 記得要訂位; CEO房間有獨立toilet舒服好多; 尖東呢間仲有手寫揀歌好方便, 但要用d鈍角物體慢寫
2013-08-27
生蠔、長腳蟹