2010-09-06 679 瀏覽
同幾個朋友約左去唱k,我平時好少去對上一次已經係半年前,同我去唱k的都係唱得之人不是唱得好的意思,係可以連續唱4個鐘,喉嚨都唔會痕的人^^"呢間房幾有格調!!廁所非常整理同乾淨,設備齊全,又有電腦比你玩座位都幾舒適,下午來呢度唱k其實好抵,有野飲+野食,又可以唱k,都係$55我叫了個黑豚肉定食,菜比較老...又大塊,雖然多水份,不過咬了一啖都沒有食了,個飯好少,而涼伴味道唔錯雖然好凍,而且有點鹹,豚肉的味道幾好,不過有少少韌,但唔肥膩,墨魚肉,好膩口,味道麻麻地,不太喜歡食,而且份量好少!!整個定食都比較鹹,點了鼓油就更加鹹了,令我很快就飲完杯朱古力,杯野飲好正,朱古力味道濃郁,香甜!!唱k係一個劇烈活動^^"如果食呢個定食,覺得好快又肚餓了
同幾個朋友約左去唱k,我平時好少去

對上一次已經係半年前,同我去唱k的都係唱得之人

我叫了個

2010-08-25