2016-08-23 4532 瀏覽
生日慶祝 II 去完旅行, 返黎香港同朋友慶祝我生日 朋友帶左我去Caliente食墨西哥餐~ (我都係第一次去墨西哥餐廳HAHACharred Sweet Corn Salad 粟米片上有粟米,蕃茄粒、洋蔥粒同菜 配上青檸汁~感覺很清新!! 推介!Taco El Santo,餅皮夠薄, 可以揀牛肉/雞肉/豬肉 (好似) , 配上青紅椒、椰菜、芝士,唔會太膩 幾好味相對Enchiladas 就太膩了!! 食完之後 食唔落其他野~ 相當重口味 Taco El SantoNachos 粟米片之塔, 份量幾多, 味道唔錯~ 適合一大班人食... 我地得3個人,點菜太多了..食唔哂Grilled Rib Eye 好味!! 肉質幾好, 唔好韌! 推介 叫了杯士多啤梨味的飲品(有酒精) 忘記了叫咩名 ><Mexican fried icecream墨西哥炸冰淇淋,有火焰環節,拍左片,但冇影相>< 味道好似炒雪糕咁, 同埋有酒味 ..不過都太膩了! 火焰環節不錯! 幾有驚喜!
生日慶祝 II
去完旅行, 返黎香港同朋友慶祝我生日

朋友帶左我去Caliente食墨西哥餐~ (

我都係第一次去墨西哥餐廳HAHA

Charred Sweet Corn Salad

Taco El Santo

我地得3個人,點菜太多了..食唔哂
叫了杯士多啤梨味的飲品(有酒精) 忘記了叫咩名 ><
味道好似炒雪糕咁, 同埋有酒味 ..不過都太膩了!
火焰環節不錯! 幾有驚喜!
2016-05-11
生日