2015-12-09 12725 瀏覽
一點前到達,經過裝修華麗的大堂,到達自助餐廳。食物-----睇食評個個都話好多野食,但去到見到,其實唔算特別多。可能係lunch已經開始左,中式點心已見好多空蒸籠,剩返叉燒包等;沙律選擇頗多, 也有整好左的供人拿取; 芝士有四五種, 配餅乾一流;印度食品區唔係成日有人切野,燒餅香脆,YUM;燒味剩低的望落唔吸引,好似街市擺的燒味,賣剩嗰啲;食物種類不少,但REFILL不算及時, 因有食物碟已空, 後來甚至不再REFILL; 而有食物檔的服務員會人去檔空,要等人回來。感覺上service同MARKET,萬豪來比差點。可以一讚的是甜品款式多,仲有即整crepe同多款雪糕。成場最食係沙爹串燒同芝士加餅乾,塊餅好香好脆。服務-----預訂時已說明對座位要求---不要太近食物區。見服務員帶着我們直直朝着食物區進發,結果我們的座位是"rigt next" to the food area.囧 我重申一次要求後,她把我帶回到cafe入口處的座位,說只有這兩張台。。。囧 無奈唯有選擇後者,因我食buffet最忌周圍的客人圍着我行。(後來經理有來說可轉大枱,但我見座位後有植物遮擋,而同行的人已出去拿食物
一點前到達,經過裝修華麗的大堂,到達自助餐廳。

食物-----
睇食評個個都話好多野食,但去到見到,其實唔算特別多。

服務-----
預訂時已說明對座位要求---不要太近食物區。見服務員帶着我們直直朝着食物區進發,結果我們的座位是"rigt next" to the food area.囧 我重申一次要求後,她把我帶回到cafe入口處的座位,說只有這兩張台。。。囧 無奈唯有選擇後者,因我食buffet最忌周圍的客人圍着我行。(後來經理有來說可轉大枱,但我見座位後有植物遮擋,而同行的人已出去拿食物,便不想再動身轉枱,事實證明都係多人。)

希望服務人員可以多留意訂座要求,食物區食物留意質素。
我的用餐經驗就打左個折,因為多人,感覺上唔及其他buffet 餐廳比我嘅舒適感覺。好在服務員收碟倒水殷勤,呢點加分。
2015-11-18
用餐優惠
信用卡優惠
  • 串燒,芝士,餅乾