2017-04-20 159 瀏覽
平日既下晝難得朋友都放假 梗係趁訓到晏晏地黎個tea啦 本身諗住high tea 但因為朋友想食d飽肚d既野 所以就黎左美麗華呢間Burgeroom 我一直都以為淨係銅鑼灣先有 原來尖沙咀都有分店 都係行過先見到平日下晝兩點幾 無咩人 有好多座位可以揀入面d裝飾都幾特別 有d車胎交通訊號牌之前成日係網上面見到人地post d相都已經覺得好吸引 今日終於可以試下佢個menu都有幾多款burger可以揀雞牛鴨魚海鮮都有好多款唔同既配搭可以揀另外仲有d salad小食同All day breakfast個類下晝3點仲有Happy Hour 如果想同朋友搵個地方吹水飲啤酒都唔錯星期一至五11:00-18:00都有Lunch Burger Combo 叫個burger加$30就可以跟埋薯條同飲品 都幾抵 我地有3個人 最後決定叫兩個Combo再加兩個小食首先講下小食先 呢個係鱈魚手指條炸完熱辣辣送到 放入口都幾香口層粉漿唔算厚 幾好味跟住仲有個香辣雞翼有兩隻雞搥三隻雞翼 啖啖肉😋唔會話炸到好乾 雞肉係嫰既 可以再辣d主角出場啦 第一個係鵝肝牛肉漢堡😍睇相已經好吸引 見到實物簡直係心心眼😂佢本身已
平日下晝兩點幾 無咩人 有好多座位可以揀

誓要一啖食落去 分開一層層食係無意思😂
結果 一咬落去d肉汁吱晒出黎 好正😂
除左牛肉味仲有鵝肝既油香味 正 好夾👍🏻
同時都有d蕃茄生菜中和番下既
呢個漢堡一定要試!
第二個就係 龍蝦漢堡 港女影相呃like必點
佢真係連埋個蝦頭同兩隻鉗一齊上 成隻龍蝦形砌番出黎 一定要影張相先😂
龍蝦肉本身應該被燒過 好香 入面啖啖肉
都食到龍蝦本身既鮮甜味既 做burger都好味
再加上burger入面仲有牛油果蓉同蕃茄
呢個組合都唔錯 👍🏻
另外因爲叫combo會跟薯條 所以我地加左個芝士醬點薯條食 個芝士醬好香濃 加埋好正
Combo仲可以跟杯野飲
我揀左Iced Peach Fruit Tea 好香桃味
估唔到佢個底都有d果肉 所以個味好真
總括黎講 無黎錯!
雖然唔係特別平 但食物質素真係唔錯
份量夠大夠飽肚😂 環境又好坐