2015-06-30 578 瀏覽
呢間餐廳係我第二次幫襯,上次好似係幾個月前,當時對呢度啲野食都好滿意,今次仍不失所望,水準依然keep到。鹽燒沙甸魚外皮燒得香口,魚的肉汁不流失,調味不會過濃,而且不會有腥味,襯熱食好味。香芒鮮蝦塔,野菜沙律底層全是啖啖蝦肉,面層新鮮的芒果與蝦肉互相影響下,味道相當清新,是一款精緻又開胃的醒神沙律。西蘭花藍芝士濃湯Blue cheese嘅味好強,唔係人人接受到,有強烈的膻味,我就頂唔順,而且我認為太咸,鍾意食芝士嘅可以試下。蟹肉露 忌廉天使麵個白汁好香,混和了蟹肉在內,更有口感更鮮味,不同的蔬菜配料使天使麵更豐富,麵質有彈性。煙三文魚牛油梨pizzaPizza用了好特別的煙三文魚做主角,別有一番風味,三文魚下面仲舖滿好多配料,味道一點都不單調,餅底脆脆的,好有口感。
鹽燒沙甸魚

香芒鮮蝦塔,野菜沙律
西蘭花藍芝士濃湯

蟹肉露 忌廉天使麵