2016-12-12 1653 瀏覽
朋友生日想吃正宗韓國燒烤,之前都有朋友推介7080,所以一星期前已打來尖沙咀這間分店訂位!一行四人7點到達,侍應姐姐都很親切地用韓文歡迎我地,眼見都差不多8成滿座!我們先點了牛LA骨,濟州島黑毛豬雜湯,韓國直接入口的豬脊肉及豬腩肉!員工們都有問我地想自己燒定佢地幫手燒,我地話唔太識,所以佢地都好樂意幫我地!hehe...但唔知係唔係肚餓關係,覺得樣樣都好好味,尤其是那豬脊肉,燒得剛好,有很多肉汁,配埋生菜一起吃,超夾!!跟住我地再追加了芝士豬肋骨,還有靚仔OPPA幫我地逐舊豬肋骨去沾D芝士上去,so sweet呢最後再黎個牛舌,超完滿!埋單每人大約$240,以咁既水準及服務態度,真係超抵食,下次一定會再來呢!