星期六放假,更係要搵個靚景,食返個Brunch先至係relax.而呢間位於I-Square 28樓的蠔吧扒房餐廳就岩哂我啦,可以一邊對住個維港靚景,一邊食野,真係一級的享受.至於食物方面,生蠔十分新鮮,鮮味十足,可惜Brunch每人只有3隻,如果可以每人多3隻就好啦!甜品有好多款,係任食架,但我已經食唔到咁多,所以影得幾款.頭盤&Salad 亦都係任食,其實佢似Semi-Buffet 多過Brunch,款式眾多,最重要係有我最愛既Parma Ham!!主菜其實有6款,但係我地得4個人,叫咗Gill Chicken,Risotto,Mini Beef Burger, French Toast,而我就叫咗個chicken 黎食,個chicken嫩滑又juicy,係西餐個chicken要煮得嫩滑唔容易的.所以總括黎講,呢間餐廳絕對值得一試.
星期六放假,更係要搵個靚景
,食返個Brunch先至係relax
,一邊食野,真係一級的享受.至於食物方面,
生蠔
甜品
甜品有好多款,係任食架,但我已經食唔到咁多,所以影得幾款.
頭盤&Salad
主菜
所以總括黎講,呢間餐廳絕對值得一試.

2016-07-23
生蠔