餐廳: add@Prince
資訊:

2015-01-17 11510 瀏覽
偶然下到太子酒店吃自助晚餐,是次的主題是泰國美食,甫進場有一系列的泰國特色菜,如菠蘿飯,燒豬頸肉,木瓜沙律,等等 其中菠蘿飯非常好吃,酸酸甜甜,不膩,加埋花生一起吃,幾香口。呢個粉皮好滑這是囗水雞,非常惹味👍不得不提這個東蔭宮, 酸辣俱備除了泰國美食,還有好多海鮮,如開邊龍蝦,長腳蟹,麵包蟹等呢個食食下發覺個龍蝦䈤都幾好食,比蝦身更有味有成條魚食,我忘了影相,但師傅會幫你夾非常好service 呢個羊架好嫩, very good 呢個只是影咗,無食,因為已經太飽了我覺得呢個buffet 幾多野食,生蠔又creamy , 海鮮section 都好豐富,好多選擇。service 超好。

呢個粉皮好滑

這是囗水雞,非常惹味👍

不得不提這個東蔭宮, 酸辣俱備

除了泰國美食,還有好多海鮮,如開邊龍蝦,長腳蟹,麵包蟹等

呢個食食下發覺個龍蝦䈤都幾好食,比蝦身更有味

有成條魚食,我忘了影相,但師傅會幫你夾
非常好service

呢個羊架好嫩, very good

呢個只是影咗,無食,因為已經太飽了