兩年無去粵海過諗住去試下,因為198蚊,又有鵝肝,生蠔,和牛同刺身,見咁吸引所以買左團購,點個friend話網上食評好差...不過買左就姑且一試,哈!海鮮都係酒店出開個d,係多左種白蜆又幾好食,熱野唔多,豬排骨同意大利飯都好正,之後見到佢個咖哩牛,試左少少,真係好食,添左1次,我忍唔住but左白飯,其實食buffet唔應該食白飯^^但好搞笑有豬腳彊,我未試過食buffet有呢樣野,走去試下,真係好食喎~之後食左鵝肝同和牛,不過不失啦,回左本...仲有個唔知咩壤蟹蓋,係好食既,大隻d會正好多!甜品唔太記得,可能無咩特別掛係,最記得食左3柸dryer雪糕!服務尚可!豬腳彊係堅正,d湯我飲埋!走個時個經理話下個月唔會做buffet,會做半自助餐!都不防一試!
,哈!
服務尚可!