2015-07-04 1042 瀏覽
  好耐冇食韓燒,問朋友邊間得,佢介紹話呢間打電話BOOKING有9折,於是同女友來試下,點知有惊喜,於是第一次寫食評來講下呢間野!  去到間野門口,就有個肥佬(應該係經理)好熱(成身汗)情咁帶左我地入位,跟住介紹左埋間野有咩特色菜!  我地試牛肋骨肉,五花腩,牛仔骨,鮮魷,花甲同埋肥牛.整體來講D肉都幾OK,由其係個牛肋骨肉,牛味好够,而花甲燒來食可以咁甜,於是馬上返CALL!  湯叫左個豆腐辣湯,相當惹味同開胃!  至於惊喜部份,就係佢D熟食料理,真係好似個肥仔經理介紹咁樣,即叫即整,上到來熟辣辣,唔似出面D自助韓燒咁D野凍晒冇味口食.我地叫左蛋包蝦,燒銀雪魚,辣計炒八爪魚,味道相當OK!估唔係仲有蛋伴生牛肉刺身可以ORDER,試左一碟後馬上追+2!  由於得2個人來,後面實在食唔落啦,仲有好多其他野未試,下次搵多兩個人落來再試埋D其他野!
,點知有惊喜,於是第一次寫食評來講下呢間野!

去到間野門口,就有個肥佬(應該係經理)好熱(成身汗
)情咁帶左我地入位,跟住介紹左埋間野有咩特色菜!
,而花甲燒來食可以咁甜,於是馬上返CALL!
  湯叫左個豆腐辣湯,相當惹味同開胃!
!

花甲
肥牛,牛仔骨
豆腐辣湯
題外話/補充資料: 如果來呢間野,記得打電話來BOOKING左先,有9折!
2015-07-01
花甲