2013-12-27 4123 瀏覽
因為朋友想食平價既野,而我又想食韓國野,於是就上網search,見d間食物既賣相唔錯就打算試下,點知中左伏!首先由等位講起,個老闆娘剩係識出黎叫几多位,(即係入面有几多個位就叫多個)而唔係問輪候既人要几多位!所以被三位扒左頭,甘我地未到齊所以都算啦!入到去坐低叫野食,個老闆娘又唔寫低距,又唔覆單,結果漏左個泡菜餅無入單,野食方面,我地叫左個部隊鍋,炒年糕,紫菜芝士卷,飯,泡菜餅應該得個飯係最好食,點解呢!?部隊鍋材料有腸,年糕,脆肉瓜,豆腐,午餐肉,洋蔥,全部都係平價野,但就收你$250我覺得好唔扺囉,$250可以打到個邊爐仲有大把料!!炒年糕係入唔到味,出面又甜又辣,但入面係完全無味紫菜芝士卷好似壽司甘既,但就無味囉泡菜餅咸到震,不過以煎黎講算唔油!個飯唔記得叫咩名,但就最好食,最好加距俾你個枝甜醬撈埋一齊食!水呢唔叫唔會拎過黎,拎左過黎唔會幫你倒埋,未叫埋單已經隊張單俾你,d個餐廳唯一既好處係上野好快!
炒年糕係入唔到味,出面又甜又辣,但入面係完全無味
紫菜芝士卷好似壽司甘既,但就無味囉
泡菜餅咸到震,不過以煎黎講算唔油!
d個餐廳唯一既好處係上野好快!

題外話/補充資料: 仲有個冷氣開到勁大,野食好快凍!
2013-12-26