2015-10-07 1488 瀏覽
個日忽然好想食韓國部隊鍋,但係又唔想去到尖沙咀韓國街咁遠,就上網搵到尖東韓東子,見到話唔錯,就去左食。一入到去,舖頭就滿一大半,結果我同朋友就住左係門口隔離張枱,度門成日又開又閂,好鬼熱死呢到得兩個WAITER,其中一個係韓國女仔黎既,坐低左好耐,都無人理我地,又唔比碗筷我地,乜都無。之後我地ORDER完D野食之後,D野食上枱,都係仲未比碗筷我地叫極都無人理我地,服務態度好差。叫左一份五花肉同雞肉,$90得3塊五花肉,碟雞肉又係得幾舊,不過碟雞肉我就唔記得幾錢啦,但都要$70UP,我覺得就好唔抵食。 跟住就到部隊鍋啦,份量就一般,味道就真係麻麻啦,唔夠味,味道唔夠正宗。而芝士排骨就一般,雖然D肉好淋,但係D芝士話咁快就燶哂泡菜就任添既,不過口味就見人見智,我同朋友都覺得好淡味,又唔辣又唔咸,乜味都無,其他前菜都係一樣 整體黎講,我就真係唔會再去,因為侍應既服務態度就真係好差,叫極都唔應,野食到哂都未有前菜同碗筷,野食好一般。兩個人就食左$540蚊,我覺得就唔多抵食
部隊鍋
芝士排骨