雅苑座

The Greenery
2015-05-22 10856 瀏覽
今次屋企人提議食自助餐, 我就推薦咗帝苑酒店嘅雅苑座 其實我地之前已經食過好多次, 但咁高質素嘅自助餐, 點都要無限encore雅苑座嘅內在環境好似歐陸式嘅古典花園, 令人心曠神怡, 而且仲有歌手現場表演, 簡直係一流嘅享受首先講下佢嘅香煎法國鴨肝. 廚師即場烹調, 熱辣辣嘅鴨肝煎到金黃色, 外脆內軟, 加埋紅桑梅汁同多士, 完全係必食之選尼個係美國特級燒牛肉. 我敢保證, 佢係我人生中食過最好味嘅自助餐燒牛肉! 肉質爽嫩, 淋得嚟有咬囗, 最重要係超重牛味! 咁嘅質素係邊到搵最後講嘅就係甜品. Tiramisu蛋糕底咖啡味過濃, 有小小苦. 草莓忌廉餅過於普通, 可以忽略. 但佢嘅藍莓芝士餅同雲石芝士餅完全係頂級嘅味覺享受! 尤其係雲石芝士餅, 芝土味超濃, 夾埋當中嘅朱古力, 好味到絕
今次屋企人提議食自助餐, 我就推薦咗帝苑酒店嘅雅苑座
2015-05-21
用餐優惠