雅苑座

The Greenery
2015-04-18 10812 瀏覽
同老友好耐冇見 大家都唔知食乜 見呢間幾多好評就揀左呢間啦一入去 環境都唔錯 有人彈琴唱歌 雖然就見唔到佢個樣 人流就唔算多 d野食refill得好快 野食方面基本上叫做要乜有乜 海鮮,甜品,熱食,湯,面包,壽司。。連海南雞飯,燒味,curry薄餅都有。。幾特別海鮮有長腳蟹 面包蟹 青口 龍蝦仔 凍蝦等等 都幾鮮甜嫁火焰壽司係即場整 好味 都算幾多款甜品揀 果凍全部細細杯 試均哂都唔會覺得飽綠茶卷好味 推介!班蘭皮既pancake好少見, 好味d cream 都好滑!自選灼海鮮蔬菜 有紫菜雞沙 東陰功湯揀東陰功湯幾足料 幾spicy 海鮮都好鮮甜每一都有一份大蝦配黑蟲露意大利飯個意大利飯好味 隻蝦就普普通通啦海南雞飯同中湯值得推介 但掛住食唔記得影相 海南雞飯個飯好得 唔怪有人話專登黎食就為左個海南雞飯啦中湯好足料 同阿媽既靚湯一樣咁正overall黎講 食物唔叫特別出色 但就種類多 質素都唔差最抵讚既係 可以由6點幾食到10點幾4粒鐘既任坐buffet 可以同朋友慢慢聚舊 好過去食放題 要限時走啦另外,服務態度都唔錯可值得再黎多次
同老友好耐冇見 大家都唔知食乜 見呢間幾多好評就揀左呢間啦
一入去 環境都唔錯 有人彈琴唱歌 雖然就見唔到佢個樣

人流就唔算多 d野食refill得好快

海鮮有長腳蟹 面包蟹 青口 龍蝦仔 凍蝦等等 都幾鮮甜嫁

火焰壽司係即場整 好味

都算幾多款甜品揀 果凍全部細細杯 試均哂都唔會覺得飽

綠茶卷好味 推介!

班蘭皮既pancake好少見, 好味
d cream 都好滑!

自選灼海鮮蔬菜 有紫菜雞沙 東陰功湯揀

海南雞飯同中湯值得推介 但掛住食唔記得影相
海南雞飯個飯好得 唔怪有人話專登黎食就為左個海南雞飯啦
中湯好足料 同阿媽既靚湯一樣咁正

最抵讚既係 可以由6點幾食到10點幾
另外,服務態度都唔錯
可值得再黎多次